Het verhaal achter HomeTown Festival

Op 24 augustus opende HomeTown Festival zijn deuren voor de leden van VNO-NCW Westland-Delfland. Een exclusieve kans om de festivalwereld van binnenuit te ervaren. Deelnemers genoten van een meeslepende rondleiding over het festivalterrein, inclusief een kijkje achter de schermen van dit sprankelende evenement.

De avond begon met een warm welkom door Jerry Moerman, mede-organisator van HomeTown Festival. Vervolgens namen de festivalorganisatoren de aanwezigen mee in hun ondernemersavontuur. Ze deelden de uitdagingen, creatieve beslissingen en het pure enthousiasme dat schuilgaat achter het organiseren van een succesvol festival.

Na de informatieve sessies werden de deelnemers getrakteerd op een betoverende licht- en geluidscheck op het VIP-terras. Een primeur, want zij waren de eersten die het festivalterrein van HomeTown dit jaar tot leven zagen komen.
De avond werd afgesloten met een netwerkborrel, waar de aanwezigen hun ervaringen deelden, nieuwe connecties legden en herinneringen creëerden op de dansvloer. De combinatie van muziek, gezelligheid en de unieke festivalvibe maakte deze bijeenkomst tot een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.