Terugblik op de Zomerborrel van VNO-NCW Westland-Delfland

Op donderdag 22 juni vond de jaarlijkse zomerborrel van VNO-NCW Westland-Delfland plaats, exclusief voor de leden van VNO-NCW Westland-Delfland en de aangesloten koepelverenigingen. Dit gezellige evenement bood een uitstekende gelegenheid voor ondernemers om samen te komen, ervaringen te delen, successen te vieren en gezamenlijke uitdagingen te bespreken, voordat het zomerreces begon.

Het gloednieuwe Van der Valk Hotel Delft opende gastvrij zijn deuren voor dit netwerkevenement. Het programma begon om 15:30 uur met een informele inloop, gevolgd door een kort maar boeiend inhoudelijk programma om 16:00 uur. Tijdens dit programma verwelkomde voorzitter Marck Hagen alle aanwezigen en gaf Rogier Krabbendam, de directeur Public Affairs van VNO-NCW West, een terugkoppeling over de lobbyactiviteiten van het afgelopen half jaar. De deelnemers kregen ook de kans om te luisteren naar een inspirerende toespraak van een van de eigenaren van het Van der Valk Hotel.

Na het inhoudelijke gedeelte was het tijd voor ontspanning op het dakterras, waar de borrel in volle gang was tot 18:30 uur. Dit informele moment bood de ondernemers de kans om te netwerken, nieuwe connecties te maken en bestaande banden te versterken. De zomerborrel was een geslaagd evenement waarbij ondernemers de kans kregen om waardevolle connecties te leggen, kennis te delen en samen te werken aan een sterker ondernemersnetwerk.