Lidmaatschap

Lid Worden bij VMO Maasland

Bij Vereniging Maaslandse Ondernemers (VMO) draait alles om het ondersteunen van ondernemers zoals jij. Hier zijn enkele redenen waarom je vandaag nog lid zou moeten worden:

1. Blijf In de Loop van de Ontwikkelingen
Als lid van VMO heb je directe toegang tot de meest recente informatie over de ontwikkelingen in Maasland. Of het nu gaat om lokale zakelijke kansen, economische trends of andere belangrijke gebeurtenissen, we houden je op de hoogte.

2. Collectieve Belangenbehartiging
Bij VMO bundelen we onze krachten en vertegenwoordigen we gezamenlijk onze leden bij de lokale overheid. We zijn er om jouw stem te laten horen en te zorgen dat jouw zakelijke belangen worden behartigd.

3. Exclusieve Netwerkmogelijkheden
Als VMO-lid krijg je exclusieve toegang tot onze gemeenschappelijke netwerkbijeenkomsten. Dit is dé kans om waardevolle connecties te leggen, nieuwe zakelijke kansen te ontdekken en te groeien binnen ons uitgebreide netwerk van ondernemers.

Voorwaarden en Statuten Lidmaatschap

  • Het lidmaatschap bij VMO wordt aangegaan voor de periode van een kalenderjaar en behoudens opzegging, steeds stilzwijgend voor de periode van een jaar verlengd.
  • Aan nieuwe leden wordt tot en met de maand juni 100% van het reguliere contributiebedrag in rekening gebracht, de overige maanden (juli t/m december) wordt er een korting berekend naar rato. Bekijk welke contributie er voor jou geldt.

Ontmoet Onze Diverse Leden

Bij VMO verwelkomen we leden uit verschillende branches. Benieuwd wie je voorgingen? Bekijk de leden van Vereniging Maaslandse Ondernemers voor een overzicht van bedrijven en ondernemers die al deel uitmaken van onze gemeenschap.

Meld Je Nu Aan!

Bij Vereniging Maaslandse Ondernemers begrijpen we dat een lidmaatschap een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we ondernemers van harte uit om onze sfeer eerst zelf te ervaren voordat ze zich officieel aansluiten. Als je direct lid wordt, ben je van harte welkom bij al onze activiteiten, waar je onze dynamiek, netwerk en meerwaarde voor ondernemerschap kunt ervaren.

Klaar om de voordelen van het lidmaatschap bij VMO te ervaren? Aanmelden is eenvoudig. Vul het aanmeldingsformulier in en stuur het naar info@vmomaasland.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze actieve en ondersteunende ondernemersgemeenschap. Samen creëren we zakelijk succes en groei. Word vandaag nog lid van VMO Maasland!