Afscheid secretaris Peter van Mil

Op zaterdag 13 mei jl. nam het bestuur afscheid van Peter van Mil in de functie als secretaris. Peter heeft zich van 2005 tot en met 2017 met veel enthousiasme ingezet voor Vereniging Maaslandse Ondernemers. Wij bedanken Peter voor zijn secretariële verrichtingen, de nieuwsberichten, zijn kritische noot en de mooie foto's.
Als dank voor zijn inzet, is het bestuur met partners uit eten geweest bij Eetcafé Van Stralen. Peter ontving tijdens het dessert een trofee met een persoonlijke dankboodschap en als liefhebber van schaatsen is Peter met zijn gezin uitgenodigd voor het ISU WK Allround 2018.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 maart 2017 gaf het bestuur van VMO aan dat het secretariaat een te intensieve functie is voor een vrijwilliger. Het bestuur is op zoek gegaan naar een geschikte invulling. Peter is opgevolgd door Evert Kroes van Kroes Aannemingsbedrijf B.V. Voor een professionele uitvoering van het secretariaat, heeft het bestuur een externe ondersteuning aangetrokken, Amber de Gier van I AM support. Sinds april ondersteunt zij het bestuur.