Excursie "150 jaar Nieuwe Waterweg"

Tijdens de excursie op donderdag 2 juni is VMO met de leden en partners erop uitgegaan. De hoge opkomst van aanwezigen en de zonnige middag beloofden al veel goeds om er een geslaagd uitje van te maken.

In Maassluis stapte het gezelschap op de Elbe om 150 jaar Nieuwe Waterweg te aanschouwen. De vaartocht richting Rotterdam bracht ons langs de bedrijven aan Het Scheur en de Nieuwe Maas. Onder de zon, op het achterdek genoten de leden van een borrel. Een mooi moment om te netwerken.

Op de terugweg meerden wij aan bij Restaurant China Garden ‘t Platje in Vlaardingen. Met een prachtig uitzicht op Het Scheur, genoten wij van een uitgebreid, luxe Chinees buffet.
Tijdens de excursie waren er ook speciale gasten aanwezig. Burgemeester van Midden-Delfland Arnoud Rodenburg, z'n vrouw Mariëtte en bedrijfscontactfunctionaris Tessa Siljee. Burgemeester Arnoud werd door voorzitter Harry Verboon bedankt voor zijn jarenlange inzet, hij heeft zich 18 jaar ingezet en zal per 1 juli aftreden. Naast een leuk uitje op de Elbe mocht Arnoud ook een afscheidspresentje en een persoonlijke kaart in ontvangst nemen waarmee ondernemers uit Maasland hem persoonlijk bedankten en succes wensten.

Na het diner genoten de leden op het dakterras van een borrel terwijl zij de zonsondergang zagen schitteren op de Nieuwe Waterweg. Het was een zeer geslaagde excursie waar wij als bestuur tevreden op terugkijken.